Baskılı Poşet Fiyatları

Güncel baskılı poşet fiyatları için satış ekibimiz yanınızda. +90.546 747 00 87 numaralı telefondan ihtiyacınıza en uygun poşetler için fiyat alabilirsiniz. Baskılı poşet fiyatı kullanıldığı sektöre göre değil ürünün gramajına ve bir basımda kaç ürün basıldığına göre değişmektedir Bu çeşit ürünler her sektörde kullanılan ürünlerdir.

Güncel baskılı poşet fiyatları için satış ekibimiz yanınızda. +90.546 747 00 87 numaralı telefondan ihtiyacınıza en uygun poşetler için fiyat alabilirsiniz. Baskılı poşet fiyatı kullanıldığı sektöre göre değil ürünün gramajına ve bir basımda kaç ürün basıldığına göre değişmektedir Bu çeşit ürünler her sektörde kullanılan ürünlerdir. Bu çeşit plastik ürünlerin kullanımı ve üretimi kolay ve daha maliyeti azdır. Günümüzde çeşitli sektörlerde rekabet söz konusudur. Bu nedenle firmaların sektörde ayakta kalabilmesi için reklam yapması önemlidir. Doğru baskılı poşet fiyatları ile uygun maliyetlere reklam yapmak mümkün olur. Bunun yanında bu poşetler markaların müşterilerine verdiği önemi gösterir. Bu da prestijlerinin artmasına neden olur. Baskılı poşet çeşitleri arasından sektöre uygun olanların tercih edilmesi gerekir. Her sektör için üretilen ürünlerin modeli farklıdır. Mağaza poşeti ve market poşeti en çok tercih edilen ürün çeşitleri arasında yer alır. Bunun yanında yumuşak saplı poşetler de sıklıkla tercih edilir. Bu çeşit ürünler üzerine firmaların logoları ve isimleri kolay bir şekilde basılır.

Poşetler genelde plastik ya da naylon olarak isimlendirilen malzemelerden üretilir. Bu poşetler alçak yoğunlukta olan polietilen hammaddelerin kullanılması ile meydana gelen poşetlerdir. Plastik poşet üretiminde granül halinde bulunan hammaddeler özel makineler yardımıyla rulo şeklini alır. Sonrasında baskı poşet makinelerinde kurum ve firmalara hazırlanan klişeler yardımıyla baskı işlemi yapılır. 

Baskılı Poşet Fiyat Performans

Atlet tipi poşetler en çok kullanılan baskı poşet modelleri arasında yer alır. Fırın, pideci, market, pastane gibi alanlarda bu poşetler sıklıkla kullanılır. Atlet poşetler görünüm itibariyle atlete benzediği için atlet poşet ismini alır. 

Plastik torbalar arasında el geçmeli olanları da sıklıkla tercih edilir. Ayakkabı, giyim, kırtasiye, otel gibi çeşitli alanlarda bu ürünler kullanılır. Bu poşetlerde yalnızca bir elin geçebileceği bir tutma yeri bulunur. Bu nedenle el geçmeli olarak isimlendirilir.

Baskılı poşet fiyatları seçiminde firmaların kullanacakları sektöre uygun ürünleri tercih etmesi önemli bir konudur. Market ve mağaza poşetleri en çok kullanılan baskılı poşetler arasındadır. Yumuşak saplı poşetler de firmalar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerdir.